رئیسجمهور پیش از سفر به عراق گفت: ارتباط با کشورهای اسلامی از دیدار با عراق شروع می شود. امیدوارم با کشورهای اسلامی رابطه های خیلی خوب صمیمانه و برادرانه داشته باشیم.
فعال اصلاح طلب در یادداشتی از رئیس جمهوری خواست: مساله اصلی برای تحقق وفاق در سطح حکومت، اجازه ندادن به عوامل تخریبگر وفاق در پوشش منابع عمومی و بیتالمال و نیز بهرهمند از رانت و تبعیضهای نظارتی است و این وظیفه اصلی شماست که مبادا در برابر آن سکوت کنید.
« آقای پزشکیان می داند فقط در عرض سه سال، پس از شوک قیمتهای انرژی که آقای احمدی نژاد سال 89 انجام داد، درصد جمعیتی در ایران که فقط از ناحیه هزینه های کمرشکن درمان به زیر خط فقر افتادند، سه برابر شد. تعجب می کنم از آقای پزشکیان که انصافا در حیطه نظام سلامت، آگاهند، چطور آن تجربه ها را دیده اند اما اکنون فکر می کند راه نجات ایران از دستکاری قیمت بنزین ...
پزشکیان با تاکید بر اینکه ما بر رفتار انسانی در مدیریتها کمتوجه هستیم، گفت: آدمهایی ترتیب میکنیم پرادعا که میگویند ما نخبه هستیم اما حاضر نیستند با دو نفر کنار هم کار کنند؛ چشم دیدن رقیب خود را ندارند.
فعال اصلاح طلب در توئیتی نوشت: دولت آقای پزشکیان برای رفع تحریمهای کشور نباید حتی یک روز را از دست بدهد. حتی یک روز تعلل و تأخیر در رفع تحریمهای کشور، زیانی غیرقابل جبران دارد.
مسعود پزشکیان گفت: مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره بنگاههای زیر نظر دولت اگر نتوانند مجموعه تحت مدیریت خود را به سود برسانند، باید در ضرر و زیانهای وارده سهیم باشند.
رئیسجمهور گفت: اگر بخواهیم به راه قبلی برویم به جایی نخواهیم رسید. باید با نگاه دیگری به مردم، جامعه و ایران و باورهایمان فکر کنیم. کمک کنید که پاسخگوی مردم باشیم و تبعیض و بیعدالتی و مشکلات دیگر را از میان ببریم.
محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام میگوید: در صورتی که پزشکیان و دولت به این نتیجه رسیدند که برای حل مشکلات کشور FATF ضروری است و به عنوان مشاور این موارد را خدمت رهبری ببرند، فکر میکنم با توجه به همراهیهایی که رهبری با دولت دارند و حمایتهایی که انجام میدهند، این کار انجام شود.
فعال سیاسی اصلاحطلب، گفت: اگر مدیریت کشور تحت تاثیر رسانههای تندرو قرار نگیرند، دولت میتواند به مسیر خود ادامه دهد. آنها مینویسند و بیخود و بیدلیل ادعا میکنند که سخنگوی بزرگان کشور هستند، در حالی که اینگونه نیست.