دبیرکل حزب سبز ایران، گفت: آقای پزشکیان سوپرمن نیست که تصور کنند در تمام زمینهها میشود، ورود کرد و مشکلات را حل و فصل کرد، بهتر است که اولویت دولت را مشکلات اقتصادی قرار دهند؛ اگر آقای پزشکیان دیابت اقتصادی را نبیند و به دنبال جراحی قلب باشد، در این صورت نه تنها مشکل حل نمیشود، بلکه مشکلات افزایش خواهد یافت.
مسعود پزشکیان با حضور در برخی از مراسم های تودیع و معارفه وزرای خود، به نکاتی درخصوص برنامه کلی دولت چهاردهم، وظایف هر وزارتخانه و ملاک حضور افراد در دولت اشاره داشته است.
با حضور عبدالکریم حسینزاده در دولت چهاردهم، تعداد نمایندگان مجلس دوازدهم به ۲۸۶ نفر رسید که شاید بازهم تعداد کرسیهای مجلس در آینده نه چندان دور دستخوش تغییر شود.
رئیس جمهور نسبت به اهمیت شایستهگزینی در انتصابات تأکید کرد و گفت: نگاه اسلامی در انتصابات یعنی افراد شایسته بر سر کار بیایند، مبنای دولت تلاش در انتخاب و انتصاب افراد بر شایستگی است؛ از این رو افراد توانمند و شایسته را قطعاً حفظ خواهیم کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مواضع من نیز کاملا روشن و شفاف بوده و مواضع من یواشکی و مبهم نبوده است اما برخی را میبینم، حالا به هر دلیلی، قلبشان راضی نیست این دولت موفق شود و این منطبق و همسو با خواسته رهبری نیست.
حمیدرضا جلاییپور میگوید: به نظر من با انتخابات ١۴٠٣ و پیروزی پزشکیان بعنوان نامزد جبهه اصلاحطلبان، دوباره گرایش اصلاحطلبی در جبهه فعال شد و در انتخابات شوراها در ١۴٠۴ این یکپارچگی بیشتر میشود. و آن افرادی هم که به انتخابات امید ندارند بیشتر به تحولطلبان میپیوندند.
مدیرمسئول سابق روزنامه جوان، تاکید کرد: آقای پزشکیان باید مراقبت نماید این نهال نوپا (وفاق) در ذهن مردم به معنای تفاهم بر سر تقسیم قدرت معنا نشود و او به خاطر دادن چند کرسی به جریان رقیب ایثارگر شناخته نشود. این فهم و ادراک همان تحریف وفاق است.
فعال سیاسی اصلاحطلب درباره صحبتهای شب گذشته رئیس جمهور نوشت: پزشکیان فهمیده که برخی سؤالات تکراری میپرسند؛ راهحل فروشها راهحل تکراری میفروشند؛ و عاقبت، نتایج نامطلوب قبلی تکرار میشود.
در بخشی از یادداشت مهاجری و زاهد آمده است: اگر این روزها میبینید بعضی بزرگان حوزه و سیاست، با آنکه قلبا از گفتارها و رفتارهای پزشکیان راضیاند اما در حمایت از او و علیه مخالفانش دم نمیزنند، در راستای همین ارعاب است.
رئیس جمهور در پاسخ به پرسشی درباره مفهوم وفاق ملی، اظهار کرد: اگر تحمل شنیدن نظر مخالف را نداریم چرا در نماز میگوییم اهدنا الصراط المستقیم؟ برای رسیدن به صراط مستقیم باید نظرات مختلف را شنید. چشمانداز و نگاه مشترکی را باید برای تمامی ایرانیان ایجاد کنیم و سخنان مختلف هم شنیده شود.
رئیسجمهور گفت: ایران برای یک دسته، گروه و جناح نیست؛ باید به بودن ایرانیان در کشور افتخار کنیم و به آنان اطمینان دهیم که اگر به ایران برگشتند برایشان پرونده درست نمیکنیم، اذیتشان نمیکنیم و آنان را از رفتن محروم نمیکنیم.